HTML

Laolambada-válogatás a világ mulatós zenéiből

a casio cég mérnökei nem sejtették, hogy szintetizátorokba betáplált ritmusok néhány évtized alatt új, az egész világot lehengerlő stilust teremtenek. főleg saját videó cédé gyüjteményenből igyekszem megtölteni a blogot

Friss topikok

laolambada

2008.01.03. 21:32 bagusz

Erről a dalról neveztem el a blogot, mert ez a dal keltette fel bennem az érdeklődést a világ lakodalmas zenéi iránt. Tudnivaló még, hogy a kazetta borítóján (azóta sajnos a kazetta elveszett :( ) az énekes bácsi, lila öltönyben pózolt a szinti előtt. Pont, mint itthon Csóré Béla. Akkor ott a laoszi piacon fogalmazódott meg bennem, micsoda érdekes dolog, hogy a szintetizátor-gyártók gyakori dobritmusai beépített "hangszerei", milyen átfogóan határozzák meg a világ zenéjét. Hasonló szubkultúrák (zene és öltözködés) párhuzamos kialakulását figyelhetjük itt meg! És akkor jöjjön a nóta:

Szólj hozzá!

Címkék: zene dal laosz lambada

A bejegyzés trackback címe:

https://laolambada.blog.hu/api/trackback/id/tr89283799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása