HTML

Laolambada-válogatás a világ mulatós zenéiből

a casio cég mérnökei nem sejtették, hogy szintetizátorokba betáplált ritmusok néhány évtized alatt új, az egész világot lehengerlő stilust teremtenek. főleg saját videó cédé gyüjteményenből igyekszem megtölteni a blogot

Friss topikok

Tömény Afrika, fekete csajok

2008.01.08. 18:17 mirko vosátka

Kedvenc afrikai stílusom a soukous. Aki azt hiszi, hogy ez Afrikában ugyanolyan, mint itt a lakodalmas, az nagyon rosszul hiszi. Eleve a soukous története összetettebb, a zenéről magáról nem is beszélve. Habár mostmár ez is elindult egy ideje a lebutulás útján - hol vannak ma már a big bandek?

A soukous történetéről annyit érdemes tudni dióhéjban, hogy a latin-amerikai zenék (melyek maguk is kevert zenék) hatottak vissza a kongói, nyugat-afrikai zenészekre, akik ötvözték latin-amerikai ritmusokat a kongói tradicionális ritmusokkal. A soukous történetének valamivel részletesebb áttekintéséhez katt ide. Az alábbi videó bevezetésnek pont jó. Fiatal csajok rázzák a feneküket, a forró hangulat asszem tökéletesen átjön.

1 komment

Címkék: afrika zene video soukous

A bejegyzés trackback címe:

https://laolambada.blog.hu/api/trackback/id/tr51289793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruttipapir 2008.02.21. 06:48:11

Nagyon jó kis blog !

:)

ATOM.

(én imádtam lambadázni, és jól is ment, de az már régen volt)

:)

(azóta nem táncoltat senki)
süti beállítások módosítása